Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden

Als er door de koper (hierna te noemen: klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen Brasserie 1560) om één of meerdere producten te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst (hierna te noemen: bestelling) die wettelijk bindend is. Brasserie 1560 levert vers, bereide producten.

Afhalen in IJsselstein
De klant kan er tijdens de bestelling voor kiezen om de bestelling op te halen in IJsselstein. De bestelling kan op de dag van levering tussen 16.00 – 18.30 uur afgehaald worden bij het afhaalpunt. Het afhaalpunt is Brasserie 1560, Weidstraat 1 – 3 in IJsselstein.

Prijzen
Prijzen op de website van Brasserie 1560 zijn vaste prijzen en worden vermeld in Euro’s. De prijzen zijn inclusief BTW.

Betaling
Betaling van het verschuldigde bedrag dient te geschieden per iDEAL. Producten worden gedurende het bestelproces op de website 30 minuten voor de klant gereserveerd. Mocht Brasserie 1560 na 30 minuten geen betaling hebben ontvangen, dan vervalt automatisch de reservering. De bestelling is definitief als de betaling ontvangen is.

Annulering
Bestellingen kunnen tot uiterlijk 24 uur voor de leverdatum per e-mail geannuleerd worden door de klant. Het aankoopbedrag zal in dat geval de eerstvolgende werkweek geretourneerd worden.

Brasserie 1560 heeft het recht de bestelling te annuleren als de klant zich niet aan de algemene voorwaarden houdt of onjuiste contactgegevens heeft doorgegeven. In dit geval staat het Brasserie 1560 vrij toekomstige bestellingen te weigeren. Brasserie 1560 heeft het recht de bestelling te annuleren indien het product uitverkocht is of in het geval van onvoorziene omstandigheden.

Annuleringskosten
Bij annulering door de klant binnen 24 uur voor de leverdatum worden de kosten 100% in rekening gebracht.

Retourzending
De bestelde producten kunnen niet retour gezonden worden.

Voedselveiligheid
Brasserie 1560 garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de bereiding en bezorging van de producten veel zorg is besteed.

Allergenen
De producten worden bereid in een keuken waar ook producten, zoals tarwe, eieren en noten verwerkt worden. Brasserie 1560 houdt allergenen zorgvuldig gescheiden, maar kan niet garanderen dat producten vrij van allergenen zijn.

Aansprakelijkheid
Brasserie 1560 is niet aansprakelijk voor schade toegebracht door verkeerd gebruik van de geleverde producten. Brasserie 1560 is niet aansprakelijk voor de schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de klant. Brasserie 1560 is niet aansprakelijk voor een uitgestelde levering door onvoorziene omstandigheden, zoals verkeersdrukte, slechte weersomstandigheden of pech.

Disclaimer
De op de website getoonde informatie wordt door Brasserie 1560 met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Brasserie 1560 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van de website. Brasserie 1560 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Brasserie 1560 opgenomen informatie en prijzen. Aan foto’s op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel Brasserie 1560 alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Brasserie 1560 niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. Verwijzingen naar sites die niet door Brasserie 1560 worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Brasserie 1560 uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Brasserie 1560 worden onderhouden wordt afgewezen.

Brasserie 1560
Weidstraat 1 – 3
3401 DL  IJSSELSTEIN
KvK 30200793
BTW NL814474287B01
info@brasserie1560.nl

IJsselstein, 3 december 2021